Büyükşehir Kent Konseyi Fotoğrafçılık Kursu Açıyor

Büyükşehir Kent Konseyi Fotoğrafçılık Kursu Açıyor

Malatya Büyükşehir Kent Konseyi Genel Sekreterliği eğitim alanında yapmış olduğu çalışmalara aralıksız devam ediyor. Büyükşehir Kent Konseyi bünyesinde çalışmalarını sürdüren İletişim ve Paylaşım Çalışma Grubu tarafından  “Fotoğrafçılık Kursu” açılıyor.  Hafta içi çalışanların da bu kurstan faydalanmaları için eğitimler akşam 17.00’dan sonra verilecek.

Konu ile Büyükşehir Kent Konseyi Genel Sekreterliğinden yapılan açıklamada; fotoğraf sanatının günümüz dünyasında önemli bir yer teşkil ettiği, insanların fotoğraf sanatına her geçen gün daha çok merak duyduğu bu nedenle “Fotoğrafçılık Kursu” açtıkları belirtildi. Eğitim boyunca fotoğraf nedir, Fotoğraf makinesi nasıl kullanılır, Fotoğraf çekimi ile ilgili teknik bilgiler gibi konu başlıklarının anlatılacağı ifade edildi.

Fotoğrafçılık kursunun Pazartesi iki saat, Çarşamba üç saat ve Cumartesi beş saat olacağı, toplamda 210 saatlik hem teorik hem de uygulamalı eğitimin verileceği kursta, bu alanda eğitimli uzmanlar tarafından da çeşitli konferanslar da verileceği belirtildi.

Son Başvuru; Beş Aralık Salı

Katılımın sınırlı olduğu Fotoğrafçılık Kursu’na son katılım tarihi 5 Aralık Salı Gününe kadar fotoğraf severlerin kimlik fotokopileri ile birlikte Büyükşehir Kent Konseyi Genel Sekreterliğine müracaat etmeleri bekleniyor.

Fotoğraf sanatçısı Ramiz Akar tarafından verilecek eğitim ile kursu başarıyla tamamlayanlara halk eğitim onaylı sertifika verileceği belirtildi.

;