Çocukların Tiyatro Heyecanı

Çocukların Tiyatro Heyecanı

Malatya Kent Konseyi Genel Sekreterliği bünyesinde çalışmalarını sürdüren Çocuk Meclisi’nin organizasyonu ile Özal Köyü, Taştepe ve Melekbaba, Başharık semtlerinde oturan ve hiç tiyatroya gitmemiş çocuklar tiyatro ile buluştu.

 


Kongre Kültür Merkezi’nde Malatya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından düzenlenen “Nasreddin Hoca-İnadın Sonu” adlı tiyatroyu izleyen çocuklar mutlu anlar yaşadılar. 

Özal Köyü İlkokulunda sınıf öğretmeni olan Davut Başyiğit çocukların tiyatro heyecanını yüzlerinden okuyabildiklerini ve bundan dolayı büyük mutluluk duyduklarını kaydetti. Aynı okulda öğretmen olan İnci Yılmaz ise “ Tiyatro ile ilk defa buluşan çocuklarımıza böyle bir imkân tanıdıkları için Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve Kent Konseyi Genel Sekreteri Abdullah Pektaş’a, emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi. 

Yapılan çalışmadan dolayı Kent Konseyi Genel Sekreterliğine teşekkür eden eğitimciler, çocukları sanatla buluşturmak adına yapılan organizasyonun çok anlamlı olduğunu söylediler. 

İlk defa tiyatroda sergilenen bir oyunu izleyen çocuklar ise Kent Konseyi Genel Sekreterliğine teşekkür ederek, güzel bir gün geçirmenin heyecanı ile evlerine döndüler.

;