Gençler Kültürel Mirasa Sahip Çıkıyor

Gençler Kültürel Mirasa Sahip Çıkıyor

Gençler Kültürel Mirasa Sahip Çıkıyor

Malatya Kent Konseyi Gençlik Meclisi ve Malatya Büyükşehir Belediyesi Gençlik Hizmetleri Şube Müdürlüğü Gençlik Merkezi üyeleri, gençlerin sosyal ve kültürel birikimini arttırmak amacıyla üyeleri ile Darende Gezisinde bir araya geldi. Gençlik Meclisi ve Gençlik Merkezi üyeleri  gerçekleştirilen programda oldukça keyifli bir gün geçirdiler.

Tarihi ve Turistlik Bir Mekân…

Programla ilgili konuşan Gençlik Meclisi üyesi Seher Can, “Malatya'nın tarihi ve turistlik bir mekânı olan Darende Somuncu Baba'yı arkadaşlarımızla birlikte gezmenin, görmenin mutluluğunu yaşıyoruz ifadelerini kullandı. Can, bu tür kültürel yerleri görmemize tanımamıza vesile olan ve bize bu imkânları sağlayan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a, Malatya Kent Konseyi Genel Sekreteri Necati Çobanoğlu'na teşekkür ederim” dedi.

Gençlik Meclisi  Üyesi Tolgahan Parlak, Bizlerin birlikteliğine vesile olan bu programının önemli olduğunu, devamının gelmesini istediğinibelirterek, " Bugün burada yemekler yedik eğlendik birçok yeni arkadaş tanıdık, Kudret Havuzunu daha önce duymuştuk bugün gördük hatta yüzdük Malatya Kent Konseyi’ne  çok teşekkür ediyorum burada bulunduğum için çok mutluyum" dedi.

Gün boyunca gönüllerince eğlenen gençler, tarihi ve kültürel yerleri gezmenin yanı sıra  raftingyapıp, Kudret Havuzunda yüzerek  eğlenceli bir gün yaşadılar.

Galeri

;