Gençler Sultansuyu Harrasına Gezi Düzenledi

Gençler Sultansuyu Harrasına Gezi Düzenledi

Malatya Kent Konseyi bünyesinde çalışmalarını sürdüren Gençlik Meclisi üyeleri Akçadağ Sultansuyu Tarım İşletmesine piknik düzenlendi.
Kent Konseyi Genel Sekreteri Abdullah Pektaş ve gençlik meclisi genel kurul üyelerinin katıldığı piknik de gençler doyasıya eğlendiler. 

Kent Konseyi Genel Sekreteri Abdullah Pektaş, düzenlenen piknik organizasyonu ile gençlerle bir arada kaliteli ve eğlenceli vakit geçirmek istediklerini söyledi. 2016 yılı içinde gençlik meclisinin çok güzel faaliyetleri hayata geçireceklerini inandığını söyleyen Pektaş, " Gençlerden beklentimiz okuyan, araştıran, kendini geliştiren bir gençlik istiyoruz." dedi. 

Sanat Sokağı'nda Gençlik Meclisine tahsisi edilen "Gençlik Merkezi"ne de değinen Pektaş, gençlerin kendilerine ait bir ortamda daha kaliteli ve verimli işler çıkaracaklarına inandığını söyledi.Malatya'nın keşfedilmemiş bir çok yerini yıl içinde düzenleyecekleri piknik ve gezi organizasyonları ile tanıma fırsatı yakalayabileceklerini söyleyen Pektaş, gençlere katılımlarından dolayı teşekkür etti. 

Sultan Çiftliği'nde atlara binen gençlik meclisi üyeleri düzenlenen organizasyondan dolayı Kent Konseyi Genel Sekreteri Abdullah Pektaş'a teşekkür ettiler.

;