“Kudüs İçin Sen de Bir Şey Yap” programı ile ABD’ ye kınama mektupları gönderilecek

“Kudüs İçin Sen de Bir Şey Yap” programı ile ABD’ ye kınama mektupları gönderilecek

13 Aralık Çarşamba Günü Saat 13.00 da Soykan Parkı’nda yapılacak etkinlikte konu ile ilgili şiir ve ezgi dinletilerinin yanı sıra protesto konuşmaları da yer alacak.

Malatya Büyükşehir Kent Konseyi Genel Sekreterliği tarafından organize edilen program kapsamında ABD’nin Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanımasının protesto etmek amacıyla vatandaşlar tarafından yazılacak olan kınama mektupları siyah zarflar içerisinde Amerika Büyükelçiliği’ne gönderilecek.

13 Aralık Çarşamba Günü Saat 13.00 da Soykan Parkı’nda yapılacak etkinlikte konu ile ilgili şiir ve ezgi dinletilerinin yanı sıra protesto konuşmaları da yer alacak. Malatya Büyükşehir Kent Konseyi tarafından temin edilen mektup kâğıdı ve zarflara vatandaşlar tepkilerini yazdıktan sonra, postaya verilmek için meydanda bulunan sandıklara bırakacaklar.

Malatya Büyükşehir Kent Konseyi Genel Sekreterliğinden alınan bilgiye göre, Konsey bünyesindeki gönüllülerden gelen bu talebin karşılanması için gösterilen gayretin yerini bulması desteklenmesi gerektiği belirtildi.

;