Malatya Kent Konseyi’nden Tiyatro Eğitimi

Malatya Kent Konseyi’nden Tiyatro Eğitimi

Malatya Kent Konseyi Sanatsal Faaliyetler Çalışma Grubu sanat alanında yapmış olduğu çalışmalara bir yenisini daha ekledi. Bu kapsamda çalışma gurubu bünyesinde tiyatro kursu açıldı.

            Malatya Kent Konseyi Sanatsal Faaliyetler Çalışma Grubu Temsilcisi Tiyatro Kursu Eğitmeni Ömer Faruk Acun; tiyatro sanatının günümüz dünyasında önemli bir yer teşkil ettiğine, insanların tiyatroya her geçen gün daha çok merak duyduğu belirterek, “Düzenlemiş olduğumuz tiyatro kursu eğitimlerinde öğrencilerimize sahne eğitimi, oyunculuk eğitimi ve drama eğitimi gibi konu başlıkların da dersler verilecektir” dedi.

            Eğitmen Ömer Faruk Acun, Malatya Kent Konseyi ve Theatronsahne işbirliğinde  açmış olduğumuz tiyatro kursuna tiyatro severler büyük bir ilgi gösterdiler. Kurs kapsamında vermiş olduğumuz tiyatro eğitimlerinin sonunda katılımcı arkadaşlarımızla birlikte büyük bir oyun düzenleyeceğiz” dedi. Acun, tiyatro kursunun tamamen ücretsiz olduğunu ve tiyatroya gönül veren herkesi tiyatro kursuna beklediklerini ifade etti.

            Tiyatro kursuna katılan kursiyerler, kurs kapsamında verilen eğitimlerden oldukça memnun olduklarını dile getirerek Malatya Kent Konseyi’ne teşekkür ettiler.

            Malatya Kent Konseyi’nden yapılan açıklamada, Tiyatro kursunun Salı ve Cuma günleri 14.00 ile 16.00 saatleri arasında Malatya Kent Konseyi binasında ücretsiz olarak verileceği ve kursa katılanlara katılım belgesi almaya hak kazanacakları belirtildi.

;