Rektör Kızılay’dan Kendine ve Kentine Saygı Duy Projesine Destek

Rektör Kızılay’dan Kendine ve Kentine Saygı Duy Projesine Destek

Malatya Büyükşehir Kent Konseyi Genel Sekreteri Sabri Akın 2018 yılı lokomotif projesi olan “Kendine ve Ketine Saygı Duy” projesinin tanıtımını yapmak, proje içerisinde yer alan faaliyetler hakkında bilgi vermek ve yapılacak olan çalışmalarda destek almak amacıyla İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay’ı makamında ziyaret etti.


Büyükşehir Kent Konseyi olarak kentlilik bilincini geliştirme noktasında çalışmalar yaptıklarını ifade eden Büyükşehir Kent Konseyi Genel Sekreteri Sabri Akın, bu bağlamda geçmiş yıllarda Hazinemiz Ailemiz ve Komşuluk Kültürü gibi kentin nabzını tutan projeler yaptıklarını, 2018 yılı içinde “Kendine ve Kentine Saygı Duy” projesini hazırladıklarını ifade etti.


İnsanın Kentine Duymuş Olduğu Saygı Kendine Duymuş Olduğu Saygıdır


Akın projenin temel hedefini ifade ederken şu sözlere yer verdi, “İnsanın kendi kentine duymuş olduğu saygı aslında kendine duymuş olduğu saygıyı ifade eder” dedi.


Proje kapsamında yıl boyunca 40’a yakın etkinlik gerçekleştireceklerini ifade eden Akın, Kadın, Çocuk ve Gençlik Meclislerinin bu çalışmalarda aktif rol alacaklarını söyleyerek, “Projemiz inşallah Malatya’mıza katkı sağlayacak bir proje olacak. Bizleri ağırladığınız ve projemizi desteklediğiniz için sizlere teşekkür ediyorum” dedi.


Ziyaretten duymuş olduğu memnuniyeti dile getiren İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, “Hazırlamış olduğunuz Kendine ve Kentine Saygı Duy projesi oldukça anlamlı ve çok güzel bir proje. Duyarlılık oluşturmak, algıyı geliştirmek ve farkındalık oluşturmak için şehrimiz de yaşayan herkese duyurmak lazım” dedi.


İnönü Üniversitesi rektörlüğü olarak projeyi desteklediklerini ve gerekli bütün desteğin sağlanacağını ifade eden Kızılay, ziyaretten dolayı Büyükşehir Kent Konseyi Genel Sekreteri Sabri Akın’a teşekkür etti.
 

;