Genç STK’lar Yatırım Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Malatya Kent Konseyi Gençlik Meclisi organizasyonunda Malatya’da gençlik alanında faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşları,  yerel yönetimlerin yapmış olduğu çalışmaları yerinde incelemek amacıyla düzenlenen teknik gezi programında bir araya geldiler.

Malatya Kent Konseyi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Batar, Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin yapmış olduğu yatırımları yerinde görmek ve STK’ların görüş ve önerilerini alarak yerel yöneticilere sunmak amacıyla bir gezi programı düzenlediklerini söyledi.

Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Ayşegül Babacan, gençlik alanında faaliyet gösteren STK’ların Malatya’da belli bir potansiyeli olduğunu vurgulayarak, “ Yerel yönetimlerin yapmış olduğu çalışmaları değerlendirdiğimizde özellikle gençlere yönelik yapılan yatırımların çok fazla olduğunu görüyoruz. Bu anlamda da Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan’a çok teşekkür ediyorum” dedi. 

Teknik gezi programına katılan gençler düzenlenen programdan duydukları memnuniyeti dile getirerek gençlik yararına ve gençler adına kalıcı eserler yaptıkları için Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür ettiler. 

Gençler gezi programı kapsamında; İnderesi Gençlik Kampı, Orduzu Spor Kompleksi, Eski Yimpaş alanı, Buğday Pazarı, Dünya Kayısı Ticaret Merkezi, Lisanslı Kuru Kayısı Soğuk Hava Deposu, Kaptaj bölgelerinin yanı sıra yeni açılan alternatif yollar, alternatif su kaynakları alanlarını da gezdiler.  

;