Kent Konseyi Toplumdaki Örnek Davranışları Gün Yüzüne Çıkarmaya Devam Ediyor

Kent Konseyi Toplumdaki Örnek Davranışları Gün Yüzüne Çıkarmaya Devam Ediyor

Malatya Kent Konseyi “Kendine ve Kentine Saygı Duy” projesi kapsamında trafik de yayalar yol verme ve trafik kurallarına uyma noktasında örneklik teşkil eden vatandaşları onure etmeye devam ediyor.

Malatya Kent Konseyi ve Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Muhabere Şube Müdürlüğü iş birliğinde trafikte yayalara yol veren sürücü Cem Kal’a örnek davranışından dolayı plaket takdim edildi.

Cem Kal’ı iş yerinde ziyarete eden Malatya Kent Konseyi Genel Sekreteri Necati Çobanoğlu “Toplum içerisinde karşımızdaki insanlara her zaman saygı duymak gerektiğini. Bu konularda birçok şeyin artık yasalaştığını, bazı şeylerin ise vicdanı bir durum olduğunu bunun temelinin insanların birbirine olan saygısından kaynaklandığını belirtti.

Trafik kuralarına uyma noktasında vatandaşların gerekli hassasiyeti göstermesi gerektiğini vurgulayan Çobanoğlu, “Cem Bey’in göstermiş olduğu tutumun topluma örnek olması temenni ediyor, Cem Bey’e hassasiyetinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Trafikte durup yayalara yol verdiği zaman diğer sürücülerden sürekli tepki aldığını ve bu durumdan oldukça rahatsızlık duyduğunu ifade eden Cem Kal, trafiğe çıktı ilk günden itibaren yayalara yol verme konusuna özen gösterdiğini söyleyerek, yayalara yol vermenin uymamız gereken trafik kurallarından biri olduğunu ama bu konuda gerekli hassasiyetin gösterilmediğini dile getirdi.

Kal “Kent Konseyinden yayalara yol verdiğim için beni aradıklarında ve ziyaret etmek istediklerini söyledikleri zaman bunun bir şaka olduğunu sanmıştım, İnşallah bu proje ile yayalara yol verme konusunu daha çok gündeme getirebiliriz. Böyle anlamlı bir proje başlattığınız içinde sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

Kent Konseyi Genel Sekreteri Necati Çobanoğlu, örnek davranışından dolayı Cem Kal’a teşekkür ederek, plaket takdim etti.

 

Galeri

;