GÖRME ENGELLİ ÇİFTİN EN MUTLU GÜNÜ

GÖRME ENGELLİ ÇİFTİN EN MUTLU GÜNÜ

Malatya Kent Konseyi Engelliler Çalışma Grubu, engellilerin ve engelli ailelerin sosyal, kültürel anlamda destek olmak aynı zamanda ihtiyaç sahibi engelli ve engelli ailelerine destek olmak amacıyla yapmış olduğu çalışmalara aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Engelliler Çalışma Grubu ve 3 Aralık Engelsiz Yaşam Derneği işbirliğinde görme engelli bir çift için düğün organizasyonu gerçekleştirildi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Nikâh Salonu’nda düzenlenen organizasyona Kent Konseyi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Batar,  Kent Konseyi Engelliler Çalışma Grubu ve 3 Aralık Engelsiz Yaşam Derneği Başkanı Naile Altuntaş’ın katıldığı düğün merasimine Tuba Hanım ve Damat Vahap Bey aileleri ve sevenleri katıldı.

Kent Konseyi Engelliler Çalışma Grubu ve 3 Aralık Engelsiz Yaşam Derneği Başkanı Naile Altuntaş, engelli insanların ve engelli ailelerin her daim yanlarında olduklarını hissettirmek, aynı zamanda onların hayatına dokunmak adına çalışmalar yapmaya gayret gösterdiklerini söyledi. 

Bir ve beraber olduktan sonra engellilerin her işin üstesinden gelebileceğini ifade eden Altuntaş, “Bugün burada doğuştan görme engelli olan iki kardeşimizin düğün organizasyonunu gerçekleştirdik. Çiftimizin ev eşyaları, düğün giderleri ile ilgili olarak hayırsever insanlardan birçok destek aldık. Düğün organizasyonumuzu gerçekleştirmede bizlere maddi ve manevi destekte bulunan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan’a, Malatya Kent Konseyi Genel Sekreteri Av. Abdulkadir Artan’a, BELSOS Genel Müdürü Zerrin Palancı’ya ve çiftimizin birçok ihtiyacını karşılayan hayırseverlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

Düğünleri yapılan görme engelli çift gelin Tuba Hanım ve Damat Vahap Bey yaşamış oldukları mutluluğun tarifinin imkânsız olduğunu söyleyerek kendilerine destek olan herkese çok teşekkür ettiler.

;