Malatya Kent Konseyi Yürütme Kurulu Toplantısı Yapıldı

Malatya Kent Konseyi Yürütme Kurulu Toplantısı Yapıldı

Malatya Kent Konseyi Yürütme Kurulu, Kent Konseyi’nin bir yıllık faaliyetlerini değerlendirmek, 2021 yılında yapılacak olan çalışmaları görüşmek üzere toplandı. MABESEM Konferans Salonu’nda düzenlenen Yürütme Kurulu Toplantısına Kent Konseyi Genel Sekreteri Av. Abdulkadir Artan ve Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri katıldı.

Malatya Kent Konseyi’nin 1 yıllık çalışmalarının anlatıldığı Yürütme Kurulu Toplantısı’nda Kent Konseyi Yönetmeliğine göre Yürütme Başkanlığı’na seçilen Cem Vakfı Başkanı Eşref Doğan’ın Başkanlığı’nda toplantı gerçekleştirildi.

Kent Konseyi Genel Sekreteri Av. Abdulkadir Artan pandemi dolayısı ile yürütme kurulu üyelerini sıklıkla bir araya getiremediklerini söyledi. Malatya Kent Konseyi bünyesinde çalışmalarını yürüten meclisler ve çalışma gruplarının pandemi kuralları çerçevesinde etkinliklerine devam ettiklerini ifade eden Artan, “ Kent Konseyi olarak şehrimizin sosyal, kültürel hayatına yönelik çalışmalarımıza kendi iç dinamiklerimizle birlikte ara vermeden devam ediyoruz” dedi.

Yürütme Kurulu üyesi Eşref Doğan, Kent Konseyi Genel Kurul’u, Sekretarya faaliyetleri, Kent Konseyi Başkanı’nın yetkileri konusunda belirlenen gündem maddeleri hakkında yürütme kurulu üyelerini bilgilendirdi ve onların görüşlerini aldı.  Yürütme Kurulu üyeleri ele alınan gündem maddeleri hakkında görüş ve önerilerini sundular.

Programın dilek ve temenniler kısmında söz alan Yürütme Kurulu üyeleri şehrin sosyal ve kültürel hayatına katkı sağlayacak çalışmaların pandemi sürecini dikkate alınarak sürdürülmesi, Malatya’daki diğer STK’ların da Kent Konseyi çalışmalarına ortak olması temennisinde bulundular.  

Galeri

;